icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Alphen aan de Rijn

Alphense Zoom

Boele & van Eesteren heeft in opdracht van VolkerWessels Vastgoed de Alphense Zoom gerealiseerd. De 30 twee-onder-één-kapwoningen zijn gelegen in Nieuwe Sloot, de nieuwe woonwijk van Alphen aan den Rijn. De woningen liggen direct aan het water en zijn omringd door groen.

Oppervlakte
118 - 156 m² GBO
Aantal eenheden
30 twee-onder-één-kapwoningen
Uitvoeringsperiode
Januari 2016 - november 2016
1714328.jpg

Woningen aan het water

Nieuwe Sloot kent 4 deelgebieden met elk een eigen karakter. De Alphense Zoom wordt gekenmerkt door woningen met een vrij uitzicht op het water. De kavels hebben een minimale breedte van 10 meter, waardoor er ook vanaf de straten prachtige doorzichten op de weidse omgeving zijn.

Keuzevrijheid

De woningen zijn standaard 11,5 meter diep en bijna 6 meter breed en zijn door de aanvullende keuzenmogelijkheden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo konden de kopers bijvoorbeeld kiezen voor een extra dakkapel of uitbereiding van de begane grond en/of berging. De woningen zijn in november 2016 opgeleverd. 

Partijen

Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Architect
Klunder Architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Uitvoering
Boele & van Eesteren

Downloads