icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 17 juni 2019
Amare

Meer dan 1500 belangstellenden tijdens de Dag van de Bouw OCC

190615DagvandeBouwOCC

Meer dan 1500 belangstellenden grepen zaterdag hun kans om de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein te bezoeken tijdens de Dag van de Bouw. Voor de eerste keer traden er in het toekomstige hart van cultureel Den Haag verschillende artiesten op.
Om 10.00 uur ’s ochtends stonden, ondanks de natte start van de dag, de eerste bezoekers op de stoep. Om langs een uitgezet parcours vrij over de bouwplaats te wandelen. En natuurlijk om te genieten van verschillende optredens in de theaterzaal en de concertzaal.

Het gebouw kwam tot leven...

In de theaterzaal waren onder andere een koperensemble van het Residentie Orkest te zien, optredens van studenten van het Koninklijk Conservatorium en werden er voorstellingen verzorgd door het Zuiderstrandtheater. In de concertzaal was een preview te bezoeken van het Hip Hop festival. 

Groot succes!

Bovenop de 1200 aanmeldingen voor de open dag, hebben we zaterdag ook nog ruim 300 spontane bezoekers over de vloer gehad. Het was een erg leuke en geslaagde dag en we kregen ontzettend veel positieve reacties vanuit het publiek, waarvoor dank.
Voor een impressie van de dag klik hier.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project