icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 14 april 2016
Gemeentehuis Westland

Uitnodiging bijeenkomsten start bouw

Bouwplaats Westland

 

Graag informeren wij u over de aanstaande werkzaamheden aan het nieuwe Gemeentehuis Westland. Nu de bouwplaatsen bouwrijp zijn gemaakt zullen wij deze gaan inrichten. Begin mei zal er gestart worden met de funderings- en bouwwerkzaamheden op beide locaties.

Om u goed op de hoogte te houden van de werkzaamheden en  de zaken die u kunt verwachten tijdens het bouwproces, organiseren wij twee informatiebijeenkomsten. 

Informatie bijeenkomst

 

De bijeenkomst naar aanleiding van de (komende) werkzaamheden aan de Verdilaan vindt plaats op maandag 18 april van 19.00 tot 20.30 uur in Restaurant Bij 5, Wilhelminaplein 8 te Naaldwijk. 

De bijeenkomst naar aanleiding van de  werkzaamheden aan de Tiendweg is een dag later,  op dinsdag 19 april van 19.00 tot 20.30 uur in het Fletcher Hotel-Restaurant Carlton aan de Tiendweg 20 te Naaldwijk.

 Op beide dagen bent u vanaf 18.45 uur van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project