icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 30 maart 2017
Hart van 's-Gravenzande

Bouwupdate Hart van 's-Gravenzande

20170322_HvsG_daktuin.jpg

Het eerste deel van het nieuwe stadshart van ’s-Gravenzande bereikt nu echt de laatste fase van de bouwwerkzaamheden. Alle ruwbouwwerkzaamheden zijn afgerond en de afbouw van de appartementen is in gang gezet. Vanaf de straat is dit nog niet te zien, maar op het dak van de parkeergarage wordt de binnentuin ook al aangelegd. De twee torenkranen zijn een lange tijd onderdeel geweest van het zicht op Hart van
’s-Gravenzande, maar inmiddels is de laatste kraan ook gedemonteerd.

Winkeliers kunnen nu gaan starten met het inrichten en verbouwen van de winkelunits. De afbouwwerkzaamheden van de winkeliers starten in week 12 (eind maart) en lopen door tot en met week 20 (eind mei). Een deel van de toekomstige expeditieruimte is vrij gemaakt voor het bouwverkeer van de winkeliers. De bouwhekken zijn hier weggehaald en dit gebied is geen onderdeel meer van de bouwplaats van Boele & van Eesteren, maar valt onder de verantwoordelijkheid van Ontwikkelingscombinatie Hart van ’s-Gravenzande (OCHvG). We verwachten veel verkeer van de winkeliers.

Afbouwcoördinator winkelunits

Uiteraard doen de afbouwpartijen van de winkeliers hun uiterste best om de overlast zo minimaal mogelijk te houden. Zij zijn op de hoogte van de afspraken die er gemaakt zijn over rijrichtingen en opstelplaatsen bij de bouw. Mochten toch dingen gebeuren die tegen de gemaakte afspraken in gaan, dan kunt u uw klacht richten tot de afbouwcoördinator van OCHvG, de heer R. (Rob) Herman. Het telefoonnummer waarop de heer R. Herman bereikbaar is: 06-51027922.

Inrichten modelwoning

Eind maart zijn de eerste appartementen zo ver in de afbouw dat een modelwoning ingericht wordt voor geïnteresseerden. Hierdoor hopen we dat de laatste appartementen ook verkocht worden. De tussenstand staat momenteel op circa 50%. Binnenkort start de gemeente ook met de nuts aansluitingen (vanaf week 14) en de inrichting van de winkelstraten.

Komende werkzaamheden

In deze laatste fase vindt de afbouw van de appartementen plaats, de inrichting van de parkeergarage en wordt het gebouw klaargemaakt voor gebruik als woon- en winkelgebied. Deel 2 (blok G) wordt naar alle waarschijnlijkheid later dit jaar gerealiseerd. Werkzaamheden Boele & van Eesteren voor de komende periode:

  • Afbouw appartementen
  • Binnentuin aanleggen met bomen en beplanting
  • Parkeergarage gebruiksklaar maken
  • Het dak en de gevel afbouwen t.p.v. het Marktplein
  • Hekwerken plaatsen van de balkons en galerijen
  • Schilderwerk

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project