icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 31 januari 2019

Werkzaamheden winterperiode Hart van ’s-Gravenzande

Hart van 's-Gravenzande

januari 2019

In deze update leest u welke activiteiten de afgelopen weken plaatsvonden en welke werkzaamheden er de komende periode uitgevoerd worden op de bouwplaats van het project Hart van 's-Gravenzande – Fase 3.

Sinds half november is er hard gewerkt aan diverse storts ten behoeve van de verdiepingsvloeren en -wanden. Op 15 januari is de laatste vloer, de dakvloer, gestort. Momenteel wordt er volop gewerkt aan het wind- en waterdicht maken van de gevel. Daarnaast worden de voorbereidende werkzaamheden voor het aanbrengen van de dakbedekking uitgevoerd.

Afbouw

Op maandag 4 februari staat de demontage van de torenkraan gepland. De plaatsing van de scheidingwanden van de winkelunits en de casco afbouw starten mid-februari.  Eind februari gaat ook de afbouw van de 14 appartementen van start.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project