icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 12 juni 2017

Update 12 juni

Hoog Catharijne

IMG_2504.jpg

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen. 

Voorzetgebouw:

  • Binnen worden de verdiepingen vrij gemaakt van de ondersteuningen, waardoor het atrium van het nieuwe Voorzetgebouw goed zichtbaar is.
  • Inmiddels zijn we gestart met het stalen dak. Zoals te zien is komen de kolommen van de toekomstige luifel hier net bovenuit.
  • Voor het grote dakspant op de 5e verdieping van het Voorzetgebouw staat de ondersteuningssteiger klaar. Hierop wordt het stalen spant samengesteld om een uiteindelijke overspanning van 36 meter te bereiken.
  • Bij de renovatie van het bestaande pand wordt het volgende vloerveld vergruist door de slooprobot. Hier is goed te zien dat het zware staalwerk onderaan de 3e verdieping de krachten moet overpakken op het moment dat de witte kolom (met de tijdelijke stalen strips) gesloopt wordt.

Paviljoen:

  • Een mooi overzicht van het Paviljoen vanuit Stadskantoor Utrecht. Ook hier zijn de kolommen van de toekomstige luifel, die ook boven het Paviljoen komt te hangen, te zien op de achtergrond.
  • Vanaf het Voorzetgebouw is het Paviljoen tijdelijk niet meer te zien vanwege het vele materiaal voor de ondersteuningssteiger die gebruikt gaat worden voor de luifel.
  • Binnen in het paviljoen is het rustig; het casco is gereed voor de toekomstige huurders!

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project