icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 19 januari 2018
Hoog Catharijne

Update 19 januari

image_140cc203-845f-47c2-8901-e3c318deae8d20180113_152300.jpg

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang van onze werkzaamheden op Hoog Catharijne te Utrecht. Ditmaal een verslag van onze werkzaamheden ter hoogte van de entree van het Voorzetgebouw en in bouwdelen Radboud-zuid en Godebald.

Voorzetgebouw:

Ter plaatse van de entree van het Voorzetgebouw worden de laatste beukruiten vervangen. Deze gebogen ruiten wegen ongeveer 800 kilo per stuk. In de avonduren wordt het dek met het iconische dak met verschillende kleuren verlicht.

Radboud-zuid en Godebald

Na oud en nieuw is ons team gestart met de constructieve sloop. Zodra de vijzel werkzaamheden zijn afgerond en de nieuwe stalen constructie op spanning staat kan er gestart worden met het doorhalen van de kolommen. Daarna kan er worden gestart met de sloop van de tussenliggende vloer.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project