icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 15 juli 2020

Update werkzaamheden juli - augustus 2020

Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

close up gevel_01.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen maand zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Gevel

Ondanks het afwisselende weer van de afgelopen tijd is er veel vooruitgang geboekt met de gevel. De vaste kraan is inmiddels gedemonteerd en de steiger en hefsteigers verlaten allebei langzaam de bouw en de tijdelijke houten panelen maken plaats voor glas. De kenmerkende zeilen van het hotel worden er ook ingehangen waardoor het hotel steeds meer zijn unieke uitstraling. Na deze week is het laatste transport via de transportdeuren afgerond en wordt ook daar de gevel afgemaakt.

Onderste bouwlagen

De kamers van verdieping 1 t/m 5 zijn zo goed als af en de meubels zijn reeds geplaatst. In de gang van deze verdiepingen moet alleen het tapijt nog worden gelegd en het systeemplafond moet nog worden dichtgelegd. Ook op de begane grondvloer zijn de werkzaamheden in de afwerkingsfase beland: de entree wordt betegeld en binnenkort wordt er gestart met het aanbrengen van het behang.

Bovenste verdiepingen

Bij verdieping 12 t/m 6 wordt de afwerking van boven naar beneden verwerkt. Op de 12e verdieping wordt een wellness met zwembad gerealiseerd. De wanden zijn hier inmiddels al betegeld. In de kamers is het 4 meter hoge behang inmiddels geplakt en zijn de overige wanden gespoten. Ook het dakterras op deze verdieping begint zijn uitstraling te krijgen, hier moeten alleen de terrastegels nog geplaatst worden. Op de onderliggende verdiepingen (11 t/m 6) zijn de behangers, spuiters, tegelzetters, vloerenleggers en elektriciens druk bezig om de kamers gereed te maken voor de meubels. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project