icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 02 december 2021
Schipholweg

Steigers The Station House gezakt

2169593.jpg

De afgelopen periode is er veel werk verzet op de bouwplaats van The Station House aan de Schipholweg. Door het zakken van de steiger is de voortgang aan de gevel goed zichtbaar voor de omgeving. 

De vier bouwdelen van The Station House zijn opgetrokken uit drie verschillende kleuren metselwerk: rood gemêleerd ter plaatse van de buitengevels, witte gevelsteen ter plaatse van de binnentuinen en de donkere steen ter plaatse van de brandweerkazerne. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het metselwerk ter plaatse van de brandweerkazerne. Ook zijn inmiddels de eerste vliesgevels ter plaatste van de trappenhuizen geplaatst. Het monteren van de windschermen, de grote glaspartijen die de bouwdelen met elkaar verbinden, gaat binnenkort van start. 

Ook binnen in het gebouw wordt er hard gewerkt. De ruwe afbouw (binnenwanden ed.) vordert waarna de fijne afbouw (stuc-, tegel-, behang- en schilderwerkzaamheden) op hoog tempo volgt.

Komende werkzaamheden

Nog voor de kerstvakantie wordt er gestart met het aanleggen van het nieuwe NUTS-tracé buitenlangs het gebouw. Vanwege de kerstvakantie vinden er in week 52 en week 1 geen werkzaamheden plaats op de bouwplaats van The Station House. Vanaf 10 januari gaan we op volle kracht verder met de afbouw van de woningen en de brandweerkazerne.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project