icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Schipholweg

Omleidingsroutes fietsers

Ten behoeve van de veiligheid wordt tijdens de bouw van het project Schipholweg 130 het fietspad langs de Schipholweg gestremd. Vanaf 18 augustus 2020 tot medio 2022 dient het fietsverkeer gebruik te maken van alternatieve routes.

Maredijkbuurt en centrum

Om het fietspad aan de overzijde van de bouwplaats te ontzien, zijn er twee omleidingsroutes vastgesteld: Maredijkbuurt en centrum. Deze omleidingsroutes worden ruim voor de stremming vanuit de diverse aanrijroutes middels bebording aangegeven.

Alternatieve looproute voetgangers

Ook het voetpad ter hoogte van de Schipholweg 130 wordt gedurende de bouwperiode afgesloten. Voor voetgangers is eveneens een omleidingsroute vastgesteld. De alternatieve looproute start ter hoogte van de Boerhavelaan, waar de Oegstgeesterweg wordt overgestoken en loopt hier door tot aan de Ypenburgbocht. Via de looppaden bij het kruispunt Oegstgeesterweg – Schipholweg – Willem de Zwijgerlaan vervolgt de looproute zich aan de overzijde van de Schipholweg. Binnenkort wordt bebording om mensen te begeleiden bij deze alternatieve looproute door de gemeente geplaatst.

Bushalte Schipholweg

De bushalte aan de Schipholweg wordt vanaf week 34 door vervoerder Arriva opgeheven. Dit blijft zo totdat de werkzaamheden aan Schipholweg 130 zijn afgerond (medio 2022). Als alternatief dient men een halte eerder (Willem de Zwijgerlaan) uit te stappen. Hier wordt de reiziger op de betreffende buslijnen door Arriva over geïnformeerd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project