icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 06 november 2012
Schneider Electric, Hoofddorp

Oplevering!

Begin november is het pand Schneider Electric opgeleverd aan de huurder. Dit betekent dat onze werkzaamheden erop zitten. Er volgen nog wat kleine werkzaamheden van aanvullende wensen van Schneider voordat zij daadwerkelijk het pand gaan gebruiken. Tijdens de bouw is alles op alles gezet om met duurzaam samenwerken het "very good"-ontwerpcertificaat op te hogen naar een "excellent"-oplevercertificaat. We gaan hard aan de slag alle benodigde gegevens te bundelen om dit aan te tonen! 

Op de foto's zie je het moment van tekenen en een ludieke actie van het team. Een aantal weken voor de oplevering is met het team, om de laatste eindsprint te nemen, aan teambuilding gedaan. Als dank voor de inzet, de prettige samenwerking en het geleverde resultaat is als ludieke actie de bouwkeet behangen met een doek van circa 4 bij 3 meter met daarop de teamfoto's.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project