icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 27 augustus 2018
Schoolcampus + zorg Merem

Bouwupdate augustus

20180810_120858.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende weken plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Inmiddels is de bouw in de afrondende fase beland.

Afbouw

De bouwkundige werkzaamheden zijn inmiddels voor 99 % gereed. De opnames zijn gedaan en in kaart gebracht. Deze punten worden momenteel nog nagelopen en geperfectioneerd. Ook wordt de laatste hand aan de installaties gelegd. De afgelopen weken heeft de installateur de elektra en luchtkanalen ingeregeld. Water en brandmeldinstallatie worden momenteel ingeregeld. De eerste week van september kan er gestart worden met de demontage van het ketenpark.

Zwembad

Bij het behandelcentrum voor kinderrevalidatie met verwarmd zwembad is het tegelwerk inmiddels afgerond. Komende week wordt het zwembad gevuld met water. Ook de naastgelegen verzorgingsruimtes zijn inmiddels betegeld. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project