icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 09 februari 2021

Update werkzaamheden februari - maart

The Station House

20210208_100457.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schipholweg 130. De afgelopen periode stond in het teken van het aanbrengen van de fundaties en er is gestart met het aanbrengen van de begane grondvloer. Het huidige extreme winterweer zorgt er helaas voor dat deze werkzaamheden momenteel niet kunnen worden voortgezet.

De fundaties ten behoeve van de appartementen zijn inmiddels gereed en ook de begane grondvloer ter plaatse van de appartementen is aangebracht. Ook is er gestart met de wanden van de begane grond (van de appartementen en parkeergarage). Deze werkzaamheden zijn voor circa 80 procent gereed. Bij blok C en D, aan de zijde van de Oegstgeesterweg, is er gestart met de voorbereidingen van de stort van de eerste verdiepingsvloer en de onderliggende balken van de parkeergarage door het aanbrengen van de benodigde installaties en de wapening. De fundatie van de brandweerkazerne is voor circa 80 procent uitgevoerd.

Zodra het weer het toe laat worden de werkzaamheden hervat. Na afronding van de fundatie van de Brandweerkazerne zal de in het werk gestorte begane grondvloer worden uitgevoerd. Aansluitend starten we met het aanbrengen van de eerste wanden van de brandweerkazerne.Ter plaatse van de appartementen en parkeergarage zullen de komende periode laatste wanden op de begane grond worden gestort. Aan de zijde van blok C en D zal de eerste verdiepingsvloer worden gestort. Aansluitend wordt er gestart met de wanden op de eerste verdieping.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project